Κατηγορίες
Casa di Regali
Πληροφορίες
Όροι Χρήσεως
Προστασία Δεδομένων
Τρόποι Πληρωμής
Τρόποι Αποστολής-Παράδοσης
Τρόποι Παραγγελίας
Newsletter Περισσότερα
Country
Boho μπουφές
eurobank
verisign
Τρόποι Παραγγελίας
 

Τρόποι Παραγγελίας

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνιση που αφορά κάποιο εμπόρευμα ή τον τρόπο παραγγελίας και για όποια άλλη απορία σας, στο 210-2630812 ή 6976685922, κα Καλλιόπη Φρέρη.

Εάν θέλετε να παραλάβετε ή να δείτε κάποιο εμπόρευμα, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά πρώτα, γιατί μπορεί το συγκεκριμένο εμπόρευμα να βρίσκεται σε ένα από τα 2 καταστήματά μας ή στον αποθηκευτικό μας χώρο. Έτσι, για τη δική σας γρήγορη εξυπηρέτηση, καλό θα είναι πρώτα να μιλήσουμε τηλεφωνικά.

Για να παραγγείλετε χρησιμοποιήστε το κουμπί  Αγορά  που βρίσκεται κάτω από κάθε προϊόν. Μετά ακολουθείστε όλη τη διαδικασία συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας που είναι απαραίτητα και επιλέγοντας τον τρόπο πληρωμής.
Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας της τράπεζας Eurobank με την οποία συνεργαζόμαστε. Όλες οι συναλλαγές πραγματοποιούνται κατευθείαν στον proxy server της τράπεζας σε ασφαλές περιβάλλον. 
Η πιστωτική σας κάρτα δεν χρεώνεται άμεσα παρά μόνο όταν γίνει τηλεφωνική ή έγγραφη μέσω e-mail επιβεβαίωση διαθεσιμότητας των προϊόντων που έχετε παραγγείλει, από εμάς.
Επίσης, οι παραγγελίες μπορούν να δοθούν μέσω του e-mail μας, ή με τηλεφωνική παραγγελία στο 210-2630812 ή 6976685922, κα Καλλιόπη Φρέρη.

Εύρος Τιμών
Από:  Μέχρι:
Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
Προσφορές Περισσότερα
Industrial Lighting
Μπουντουάρ
Τραπέζια σαλονιού