Κατηγορίες
Casa di Regali
Πληροφορίες
Όροι Χρήσεως
Προστασία Δεδομένων
Τρόποι Πληρωμής
Τρόποι Αποστολής-Παράδοσης
Τρόποι Παραγγελίας
Newsletter Περισσότερα
Country
Boho μπουφές
eurobank
verisign
Προφίλ
 

Το site www.epiplo-design.gr υποστηρίζεται από τη επιχείρηση Casa di Regali η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο του εμπορίου επίπλων, φωτιστικών και ειδών δώρου από το 1995 με μεγάλη επιτυχία. 

Τα προϊόντα μας έχουν τις ρίζες τους στα βάθη της Ανατολής, αφού κύριες χώρες προέλευσής τους είναι η Ινδία και η Ινδονησία, χωρίς να ξεχνάμε και την εγχώρια παραγωγή σε πολλά είδη, κυρίως μεταλλικά κρεβάτια και φωτιστικά. 

Έτσι, με το ύφος και την φιλοσοφία που θέλουμε να σας προσφέρουμε, δημιουργούμε μαζί σας ένα σπίτι ονειρικό, με μοναδικό στιλ, ζεστό και άνετο, το καθημερινό σας καταφύγιο. 

Διαθέτουμε μία πολύτιμη συλλογή, επιλεγμένη με πολύ μεράκι και γούστο, από έπιπλα, μικροέπιπλα, κρεβατοκάμαρες, τραπεζαρίες, καρέκλες, πολυθρόνες, γραφεία, αλλά και πίνακες, φωτιστικά, είδη διακόσμησης και δώρων. 

Οι κύριοι παράγοντες που συντέλεσαν στη ραγδαία ανάπτυξη της επιχείρησής μας και της προσέδωσαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά είναι η πολυετής εμπειρία της, η αξιοπιστία της και η σωστή επιλογή εμπορευμάτων με βάση την ποιότητα, την καλαισθησία και την σωστή τιμή. 

Η επιχείρησή μας, ακολουθώντας τους ρυθμούς εξέλιξης, ανοίγει τις πύλες επικοινωνίας και ενημέρωσης με την αγορά και μέσω του διαδικτύου και προσδοκεί να δώσει μια ολοκληρωμένη παρουσίαση των προϊόντων της.

Εύρος Τιμών
Από:  Μέχρι:
Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
Προσφορές Περισσότερα
Industrial Lighting
Μπουντουάρ
Τραπέζια σαλονιού